Akupunktur i Partille med omnejd

Hej på er alla härliga läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni mår hur bra som helst och att ni har en bra vecka hittills. I dagens inlägg ska jag skriva om någonting som jag faktiskt aldrig skrivit om tidigare, nämligen det här med akupunktur i Partille, vilket jag faktiskt provade på för första gången för några veckor sedan. Jag valde då att vända mig till företaget Hälsokällan – Catharina Andersson, som jag hört mycket bra ord om från både släkt och vänner. Jag är som ni säkert redan vet mycket för hälsa och gör i princip allt jag kan för att må bra. Jag har besökt många olika företag när det kommer till massage, men aldrig tidigare testat på det här med akupunktur. Jag blev väldigt positivt överraskad över denna behandling, då jag faktiskt varit lite skeptisk kring detta tidigare. Hälsokällan – Catharina Andersson arbetar med den Traditionella Kinesiska Medicinen, där då akupunktur är en av behandlingarna som erbjuds. Denna klinik fokuserar på kunder som har problem med barnlöshet, sömnsvårigheter och utbrändhet, vilket faktiskt var anledningen till varför jag sökte hjälp genom akupunktur, då jag tyvärr haft problem med utbrändhet under en längre period.

Akupunktur var helt fantastiskt faktiskt. Jag blev riktigt imponerad över hur en sådan här behandling kan hjälpa mig som kund rent fysiskt och psykiskt. Jag känner mig nu efter några behandlingar mycket mjukare och friskare i kroppen. Jag känner dessutom skillnad rent psykiskt, då jag nu på något sätt känner mig lugnare och mer rofylld. Det här är en stor lättnad för mig, då jag under en period haft problem med främst det psykiska. Hälsokällan – Catharina Andersson är väldigt mån om kunden och dess problem, och vill att alla kunder ska känna sig 100 procent nöjda efter en behandling. Det är även viktigt för företaget att kunden ska kunna känna positiva resultat, vilket gör företaget till väldigt pålitligt enligt mig.